Menu

Vad är det för inredningstrender som gäller 2017

Många människor tycker om att inreda hemma. Med tanke på hur mycket tid vi tillbringar i våra hem är det inte konstigt – vi vill trivas och må bra där vi befinner oss mest. Det är roligt att byta ut kuddar, köpa nya soffor och sätta upp fin konst på väggarna. Det finns trender inom inredning, precis på samma sätt som det finns trender inom mode. Numera byter trenderna av varandra oftare än vad de gjorde förut. Funderar du över inredningstrender 2017? Redan under 2016 har vi kunnat ana vad som komma skall.

1200px-starr_080731-9572_monstera_deliciosaFint både ute och inne

Vad tänker du på när du hör marmor, roséguld och stora gröna växter? Under 2016 har vi kunnat se vissa tydliga trender som har spridit sig som en löpeld över västvärlden. I många svenska hem dignar köksborden av tunga marmorblock medan en vacker grön monstera-växt väller ut från en piedestal i ett hörn. Trenden att inreda med växter tros hålla i sig även under kommande år, men nu kommer mer fokus ligga på utsidan av hemmet. Se till att hålla din trädgård eller balkong i gott skick genom att investera i en bra gräsklippare eller köpa hem vackra krukor. Naturen har även fått inspirera färgskalorna inomhus. Det är populärt att pryda väggarna med en dov grön färg och att våga dekorera med färgsprakande tapeter. Borta är de vita väggarna, nu är det färg som gäller! Kombinera gärna med ett par sittvänliga puffar i mjuk sammet så har du fångat inredningstrenderna för 2017.

Trender kommer och går

När det gäller trender har alla människor friheten att plocka ut de detaljer som de gillar och sedan lämna resten. Du behöver inte köpa ett helt koncept men det är roligt att hänga med i svängarna litegrann. Under senare år har vi kunnat se hur trenden att inreda med växter har brett ut sig över Sverige och övriga världen. Denna trend tros hålla i sig och även ta steget utanför huset, närmare bestämt till balkongen och trädgården. Under år 2017 tror trendspanare att favoriterna kommer bli sammet och dova naturfärger. Varför inte välja ut en inredningsdetalj och satsa på den, precis som vissa fotbollsfans har bestämt sig för att en enda manchester united spelare är deras favorit. Trender kommer och går men om du skapar din egen unika stil kan du vila tryggt i att du alltid uttrycker dig själv på ett sanningsenligt sätt. Det är roligt att inreda på nya sätt hemma.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity