Menu

Så gör du de bästa loppisfynden

Om du vill ha unika och spännande inredningsdetaljer i ditt hem är loppmarknader ett utmärkt ställe att leta på. Det kan vara svårt att skilja fynden från skräpet och det krävs lite träning innan du blir en van loppishandlare. Gör det därför till en vana att åka på loppmarknad ett par gånger i månaden så du blir varse om vad som brukar säljas och hur det går till. Tänk på att vara i god tid då de fina fynden alltid säljs tidigt.

Fynda gammalt porslin

Porslin är något som du verkligen ska hålla utkik efter när du går på loppis. Du kan hitta riktigt gamla och fina tallrikar och serviser i gott skick. Dessutom kan du vara relativt säker på att ingen kommer ha samma porslin i hemmet. Tänk bara på att syna tallrikarna noga innan köpet. En och annan repa får du räkna med men de ska inte falla sönder så snart du kommer hem. Det brukar finnas ganska mycket gammalt porslin på loppmarknader så de till att du har god tid att gå igenom utbudet. En loppmarknad är inget som du bör stressa dig igenom. Skanna av marknaden i lugn och ro och försök att räkna ut var en pryl ska stå i ditt hem innan du gör ett köp.

Glöm inte kontanter och ladda mobilen

Det är väldigt sällan det är möjligt att betala med kort på loppmarknader så ta ut lite kontanter i förväg. Många erbjuder även Swish så se till att ha mobilen laddad. På mobilen kan du även söka upp olika fynd och se vad de är värda eller läsa mer om dem. Ta med dig en powerbank om du är osäker på om batteriet räcker hela dagen. Du kan inte räkna med att det finns några laddmöjligheter på marknaden.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity