Menu

Få hjälp av en inredare

När man bläddrar i olika inredningstidningar fylls man ju allt som oftast av en stor inredningslust. Att kunna åstadkomma dessa vackra inredningar även i det egna hemmet är oftast något som bara blir en dröm. Ofta känner man sig otillräcklig och okapabel att få något liknande till stånd. För att kunna inreda som inredarna gör, behöver man ha ett öga för material och färger samt det som kanske är det största problemet – att man inte har råd att förverkliga sina inredningsdrömmar. Visste du att du enkelt kan finansiera det med ett snabblån? När man väl sätter igång och vill uppfylla sin inredningsdrömmar, är det bra att man har tillräckligt med pengar så allt går att förverkliga enligt planerna.

Behöver du hjälp?

NK lanserar nytt inredningskoncept där kunden har möjlighet med att få hjälp med inredningen av det egna hemmet. Ett helt nytt koncept som påminner om personal shopper-konceptet, det vill säga, man har en stylist som shoppar kläder tillsammans med kunden och hjälper kunden att hitta de rätta plaggen. Nu har kunden alltså också chans att få samma hjälp när det gäller inredningen i hemmet. Tjänsten kallas för NK Personal Shopping Home och där erbjuds professionell hjälp med både inredning och homestyling av hemmet. Praktiskt, eller hur? Idén föddes då flera kunder som var nöjda med personal shopper-konceptet, även undrade ifall de kunde få hjälp men inredningen av sitt hem. Nuförtiden verkar folk inte ha tid att fundera och planera en ny inredning och verkar allt mer behöva hjälp på detta område. Att ha snygga och inspirerande hem är en trend som verkligen inte ser ut att slockna. I denna allt mer stressiga värld kan det finnas ett stort behov att efter arbetsdagen kunna komma hem och bara låta ögonen vila på en snygg interiör.

Hur går det hela till?

Konceptet som NK nu bjuder på är en betjäning där kunderna får helhetstips och råd om bland annat möblering, textilier och färgsättning. Det finns två olika alternativ av hjälp. Det första alternativet är att kunden får den hjälp hon eller han behöver under en telefonkonsultation eller per e-post och inredaren därefter sedan ger tips på alternativa passande möbler. Det andra alternativet är mera helhetsbetonat och i detta fall kommer inredaren på hembesök till kunden för att efteråt kunna ge inspirerande tips till kunden på både produkter, färgsättning, belysning och textilier. Dessa tjänster kostar naturligtvis, men ifall du är en person som inte känner dig säker då det gäller inredning, färger och praktiska inredningslösningar, kanske det är väl värt att betala en slant för att få sitt hem att se ut som i inredningstidningarna. När man anställer en stylist eller inredare till att inreda kan man vara helt säker på att man får som man vill. En inredare kan fokusera på rummets bästa tillgångar och kan inreda så att hemmet blir det bästa möjliga.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity