Menu

Inred med mycket förvaring

Många människor tycker att inredning är roligt. Vi tillbringar trots allt mycket tid i vårt hem och då är det viktigt att man trivs där. Har du frågat dig hur man inreder med mer förvaring? Du är inte ensam. Samtidigt som hemmet är en plats att vara på är det även ett ställe för alla våra saker. Direkt när man kliver in genom dörren börjar det, då ska nämligen skorna ställas någonstans samtidigt som jackan ska hängas av och vantarna ska förvaras. Det finns vissa knep man kan använda sig av för att hitta mer förvaringsutrymme.

Inred med balans

När man pratar om förvaring i hemmet brukar de flesta tänka på hyllor, byråer och bord. Det är inte fel tänkt men det kan lätt bli plottrigt och ta stor plats. Du har kanske redan en rejäl bokhylla fylld med böcker och konst, då kan det vara knepigt att trycka in en till som ska förvara allt det där extra som man inte kan kategorisera. Inom inredning är feng shui en utbredd trend. feng shui skapar harmoni i inredningen genom att försöka uppnå en balans bland alla saker. Ofta handlar det om att eftersträva hur naturen rör sig och växer.

Hitta dolda utrymmen

Eftersom hemmet delvis är till för vila och återhämtning är det viktigt att du känner ett lugn när du klivet innanför dörren. Det kan vara svårt att känna sig harmonisk om det ligger saker överallt, särskilt om man inte ens kan inta en viloposition utan att behöva flytta på saker. Ett sätt att få bukt med alla prylar är att välja ut en plats där de alltid kan vara. Försök leta efter dolda utrymmen, till exempel det där tomrummet under sängen eller den där extra decimetern ovanför bokhyllan. Med ett par lådor under sängen och förvaringsboxar ovanpå hyllan kan du få bort en hel del saker.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity