Menu

Så inreder du bäst med speglar

Vill du också haka på trenden att inreda ditt hem med speglar? Speglar finns i alla möjliga storlekar och former och är utmärkta om man vill få hemmet att se större och mer rymligt ut. Med hjälp av speglar kan du skapa fantastiska och personliga designer som gör ditt hem till det där lilla extra, men det är inte alltid lätt att veta hur man ska gå tillväga för att komma igång.

Har du precis köpt hem en rad med speglar och står nu frågandes till hur du ska använda dessa på bästa sätt? Say no more! Vi vet precis hur knepigt det kan vara att förverkliga en vision eller tanke när det kommer till inredning och detaljer. Därför har vi tagit fram våra bästa knep på hur du kan få ditt hem att se sådär lyxigt ut som i inredningsmagasinen, endast med hjälp av ett par speglar!

Våra bästa spegelinredningsknep

Att vilja använda sig av runda vackra speglar har blivit allt mer populärt. De hårda och fyrkantiga alternativen är inte lika trendiga och vill du ha en exklusiv känsla behöver du mjuka upp formerna. Naturligtvis kan du välja att ha speglar med hårdare kanter också, om du tycker att det passar ditt hem bättre. Fördelen med runda alternativ är dock att det inte bara är en plats att spegla sig på, utan att det också blir en del av inredningen.

Runda speglar – Runda speglar är mycket flexibla och passar bra i alla rum. Är du duktig på att mixa och matcha kan du låta tavelväggen bestå av en rund spegel eller två. De fungerar också utmärkt att ha liggandes på ett bord.

Speglar i sovrummet – Det sägs att man, enligt feng shui, aldrig ska använda sig av några speglar i sovrummet. Vi kan inte hålla med. Har du ett litet sovrum är speglar utmärkta för att visuellt förstora rummet.

Fyrkantiga speglar kan bli extra fönster – Det är inte alla som har bostäder med stora fönster, även om man så skulle önska. Genom att använda dig av fyrkantiga speglar i mindre format kan du dock ”lura” ögat ganska mycket. Speglarna skapar en illusion av fler fönster i bostaden.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity