Menu

Några dekorationsfavoriter för våra hem

I vilken butik vi än går i eller i vilken webbutik vi än hamnar på, så finns det alltid något föremål som vår blick fastnar extra mycket vid. Det kan vara formen, färgen, designen i sig eller själva intrycket av prylen som gör att vi tittar till lite extra. Det är ju något speciellt med alla dessa dekorationer som kan pryda våra hem. Här nedan har vi listat några prylar som fått våra blickar att fastna lite extra och som vi mer än gärna skulle vilja dekorera hemmen med under året 2019.

Ljusstakar gör hemmen mysiga och trivsamma

Att ha många ljuskällor i hemmet är en varm rekommendation till den som är ute efter ett mysigt hem med mycket värme. Ljuskällorna kan vara både i form av lampljus men också i form av levande ljus. En ljusstake som vi fastnat extra mycket för är en tennljusstake, dessa ljusstakar är något som sätter pricken över i:et i en inredning. Den modell som vi tycker är den finaste i kollektionen just nu och som skulle passa bäst in för året 2019, är framför allt den som kallas för Ljusstake Tenn Sten. Denna sticker ut med sin stilrena och minimala form. Den syns utan att vara för prålig. Denna dekoration i form av ljusstake ser vi absolut som en av våra favoriter för året.

Belysning i lampform

På tal om belysning finns det nästan inget som slår en snygg lampfot med skärm. Detta tycker vi verkligen är något som man bör lägga stor energi på att hitta. Det finns såklart massor men det är några som vi gillar extra mycket. Även vad gäller favoriter här så hamnar vi återigen på design från Svenskt Tenn. Märket Svenskt Tenn går att hitta i lite olika butiker men också på nätet här och där. De lampor med fot och skärm som är favoriter för året är både J. Frank men även den som kallas för Estrid Ericson. Med dessa lampor blir ditt hem automatiskt både mysigt och modernt på samma gång.

Något att ha på bordet

Något som vi förmodligen aldrig tröttnar på är vaserna från Kähler. Eftersom det ständigt kommer nya färger på dessa vaser så känns de alltid moderna och rätt. Den senaste färgen som vi sett i kollektionen och som vi gillar allra bäst är förmodligen den i pärlemor. Denna känns extra lyxig att sätta blommor i med sin glansiga färg som smälter in bra i de flesta hem. Om man väljer att sätta levande blommor och gröna blad i den eller verklighetstrogna plastblommor spel ingen större roll. I denna vas passar det mesta och de flesta färger. Matcha gärna blommorna eller bladen i vasen med din övriga inredning.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity