Menu

Inred väggarna i hemmet

Många älskar inredning och fina möbler. Att piffa hemmet och möblera om är ett kul sätt att skapa förändring och göra det mer hemtrevligt. Ibland känns det dock som att det inte blir någon större skillnad, trots de nya möblerna. Om du känner igen dig bör du fundera på hur dina väggar ser ut. Det är nämligen ett vanligt misstag att glömma bort vägginredningen. Många fokuserar helt och hållet på möblerna och andra inredningsdetaljer och glömmer därför bort väggarna. Eftersom de utgör en stor yta i rummet är vägginredningen något som du bör prioritera om du vill se en stor förvandling i hemmet. Med snygga tapeter och posters kan du enkelt skapa ett personligt hem.

Tapeter

Tapeter är en underskattad inredningsdetalj. För ett relativt billigt pris kan du skapa stor förändring i rummet. Det bästa är att du kan välja olika tapeter för olika rum och därmed ge varje rum en viss karaktär. Hos Familjetapeter hittar du massor med fina tapeter till bra priser. Du kan enkelt navigera runt och inspireras av många fina mönster och färger. När du hittat en eller flera tapeter som passar ditt hem kan du smidigt beställa hem dem. Familjetapeter är ett ledande företag vad gäller tapeter online. Leveransen sker snabbt och fraktfritt.

Att inreda med tapet är väldigt kul, men det kräver även en del planering. Oftast vet du vilka färger och mönster som du gillar, men det är viktigt att se till att de matchar övrig inredning. Ett tips är att tänka igenom helheten först. Hur vill du att rummet ska uppfattas? Vilken atmosfär ska rummet ha? Finns det några möbler som du vill framhäva lite extra? Att planera tapeternas mönster och färger efter vissa inredningsdetaljer kan skapa effektfulla konstraster och harmoni i rummet.

För bästa effekt bör du välja olika tapeter för olika rum. Barnrummet kan bli mysigare med hjälp av en fin tapet. Det finns många fina barntapeter som gör rummet lekfullt och harmoniskt. Badrummet och toaletten är andra bra utrymmen är en tapet passar utmärkt. En toalett är oftast ett begränsat utrymme vilket gör att du kan ta ut svängarna lite mer. Här kan du med fördel välja en stark färg eller ett annorlunda mönster. Köket och vardagsrummet kan med fördel ha en mer neutral tapet eftersom mycket tid spenderas i dessa rum och det finns en risk att du tröttnar på vissa färger och mönster. Sovrummet bör ha en tapet i en fridfull färg som får dig att sova bättre.

Tavlor & posters

Komplettera gärna tapeterna med snygga tavlor och posters. Med snygga ramar och motiv kan du framhäva den vackra tapeten. Du kan skapa effektfulla konstraster genom att välja olika färger på postern och tapeten. Det gäller dock att se till att det inte blir för mycket av det goda. Om din tapet är mönstrad kan det ibland vara en bra idé att låta den vara stjärnan i rummet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity