Menu

Inred hemmet inför försäljning

Vid första åtanken kan det kännas dumt att investera i inredning eller renovering om du planerar att säja din bostad. Även om det känns dumt så är sanningen att fördelarna med denna investering överväger nackdelarna. Bostadens värde kan höjas ordentligt och bostaden kommer locka flera potentiella köpare. På moderna och stora bostadssajter som Boneo vill du naturligtvis visa de bästa sidorna av din bostad. När potentiella köpare bläddrar bland dina foton kan ett nyrenoverat badrum eller en kreativ köksinredning vara den avgörande punkten som lockar till visning. Ett tips är att kika på Boneos magasin Trend & design som erbjuder läsare spännande läsning om bostäder, hantverkstips och inredning. Med tanke på alla stora fördelar med inredning är det lätt att se varför det är viktigt med inredningsdesign.

Investera i inredning

Många anser att inredning av hemmet är slöseri med tid och pengar, speciellt när bostaden planeras säljas. Om du också tänker på detta vis bör du tänka om. Inredning är en investering som förutom att locka potentiella köpare, även gör att du maximerar pengarna du får ut när du säljer din bostad till de nya ägarna. Att helt och hållet ignorera inredningsdesign kan få allvarliga konsekvenser. Om du säljer bostaden så som den är riskerar du att tappa dina chanser att sälja den till bra pris.

Att sälja en bostad handlar i slutändan om pengar. Du som säljare vill naturligtvis som alla andra göra så stor avkastning som möjligt vid försäljning. Om du verkligen vill maximera priset på din bostad bör du därför investera i inredning, gärna med hjälpa av en professionell inredningsdesigner. Detta gör att en fastighetsmäklare värderar din bostad till ett högre pris. Fastighetsmäklaren tittar nämligen på vilka funktioner som ditt hem erbjuder och jämför dessa med liknande bostäder på marknaden, det vill säga funktioner som inkluderar område, storlek samt inredning. Bostadssökare undersöker dessa essentiella funktioner när de bläddrar bland bostäder till salu på Boneo. De två första finns det inte mycket att göra något åt medan du har allt inom din kontroll när det gäller inredningen.

De rum som lönar sig mest att inreda och renovera är i regel köket och badrummet. Om dessa rum uppgraderas kommer det att höja din bostads rangordning flera nivåer. Kom ihåg att en slarvig inredningsdesign utan ett enhetligt intryck sänker den totala upplevelsen av bostaden. Du vill framkalla ett så bra förtroendeingivande intryck som möjligt och nyckeln till det är en sammanhängande design inomhus.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity